Harri Lehtimäki Suomalaisen elämäntavan puolestapuhuja!

Demarit haluaa kyykyttää, kansalaiset toista mieltä!

  • Susanna Huovinen, kyykytyspoliitikko, demarit
    Susanna Huovinen, kyykytyspoliitikko, demarit

Peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd, tietysti!) julistaa päivän Hesarissa:

"Alkoholia saa jo liiankin helposti!"

Tämä on sitä demareiden jo vuosikymmeniä kestänyttä kansalaisten kyykytystä, josta on päästävä eroon, ennen emme voi olla tasavertaisia eurooppalaisia, eurooppalaisten joukossa! Suomalaiset eivät ole mitään pikkulapsia, tai holhouksen tarpeessa olevia. Olemme itsenäisiä ihmisiä, kansalaisia ja veronmaksajia, joita tuollaiset Huoviset ja muut demarit eivät saa enää kyykyttää!

Sosiaali- ja terveysministeriö valmistelee paraikaa alkoholilainsäädännön kokonaisuudistusta.

Huovinen haluaa, että uudistuksen tavoitteeksi asetetaan kokonaiskulutuksen reilu lasku ja tavoitteen saavuttamiseksi myös selkeä aikataulu.

"Tupakkapuolella meillä on kova tavoite. Suomi tähtää tupakoimattomaan yhteiskuntaan. On ihmeellistä, jos emme pysty toisen haittatuotteen kanssa asettamaan rimaa myös korkealle", Huovinen toteaa.

"Kyllä pitää pyrkiä kunnolliseen kokonaiskulutuksen alentamiseen, jotta alkoholin haittoja voidaan vähentää." HS

En halua elää tällaisessa määräys- ja kyykytysyhteiskunnassa. Haluan, että me suomalaiset saamme itse päättää henkilökohtaisesti, mikä meille on hyväksi, ja mikä ei! Jyrkkä EI demarivallalle, KYLLÄ ihmisten itsemääräämisoikeudelle!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Pjotr Hadermann

Ääni demareille on ääni kyykytykselle. Missä demari, siellä kyykyttäjä.

ME VAATIMME! Kyykytyksen lopettamista! Jo riittää kyykytys!

Käyttäjän vpsainio kuva
Vesa-Pekka Sainio

Viinit ruokakauppoihin, hop hop!

Lauri Korhonen

Äh. Tulkitsen niin että demarit tahtovat pitää alkoholin haitat (tuonti Virosta) mutta eivät hyötyjä (verotulot Suomessa).

Huovinen näyttää tahtovan varmistaa Urpilaisen linjan jatkumisen. Näyttää esimerkkiä kuinka valtion verotulot käännetään laskuun ja demareitten kannatus kiihtyvään alamäkeen.

Monellakaan demarilla ei tahto eivätkä kyvyt näyttäisi oikein riittävän valtion asioitten tasapainoiseen hoitoon nykyisessä todellisuudessa. Ideologia näyttäisi ajavan asioitten hoitamisen edelle. Taas kerran.

Pjotr Hadermann

''Monellakaan demarilla ei tahto eivätkä kyvyt näyttäisi oikein riittävän valtion asioitten tasapainoiseen hoitoon nykyisessä todellisuudessa.''

Eikö Erkki Tuomioja ja Eero Heinäluoma ole muka talousneroja?

Kohta he luovat Laurin johdolla 100.000 uutta työpaikkaa valtion ja kuntien palvelukseen.

Pekka Kärkkäinen

Eikös demareiden pitänyt olla liberaaleja? Näyttää kuitenkin siltä, että demarit nimenomaan haluavat lisätä kaiken kontrollia ja kieltoja samalla luoden orwellilaista totalitaristista yhteiskuntaa. Ehkä he käyttävätkin entistä DDR:ää tavoittelemanaan utopiana.

Harri Lehtimäki

!!!!!!!!! Tässä Pjotr Hadermanille lisää huutomerkkejä! ;)

Käyttäjän TapaniEskola kuva
Tapani Eskola

Kuka suo muka estää ryyppäämästä? Senkus vedät viinaa niin paljon kuin sielu sieltää niin katsotaan mikä on lopputulos :)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Onhan tuo nyt järjetöntä kun halutaan olla niin vapautettuja eurooppalaisia (puheissa) ja kuitenkin taannutaan impivaaralaiseen kieltolakimentaliteettiin

Toimituksen poiminnat