Harri Lehtimäki Suomalaisen elämäntavan puolestapuhuja!

Rasismia suomalaisia kohtaan, vanhusta ja naisia mukiloitiin raukkamaisesti!

  • Nyt naurattaa...
    Nyt naurattaa...
  • Perussuomalaiset on rasisteja?
    Perussuomalaiset on rasisteja?

Missä viipyy rauhantahtoisten ja suvaitsevaiston kannanotto ja tällaisen järjettömän väkivallan tuominta? Tarkoittaneeko siis sitä, että nämä kannattavat ko. väkivaltaa, koska kohteena oli suomalaiset? Sairasta on tämä nykymeno! Vapaa Liikkuvuus ja muut samankaltaiset tällaisia ilmiöitä edesauttavat järjestöt olis kiellettävä rikollisjärjestöinä!

Kaksi naista ja yksi mies mukiloitiin lyhyen ajan kuluessa Helsingissä tiistaina.

Poliisin pahoinpitelyinä tutkimat teot tapahtuivat Mäkelänrinteen uintikeskuksen lähettyvillä kello 10-11.30.

Ensimmäinen uhri oli noin 20-vuotias nainen, joka istui kaikessa rauhassa nurmikolla.

Poliisin mukaan naisen luokse tuli kaksi ulkomaalaista miestä.

Miehet kysyivät naiselta englanniksi: "Oletko suomalainen?"

Kun nainen vastasi myöntävästi, hänen päälleen syljettiin.

Nainen vaihtoi paikkaa, mutta miehet seurasivat häntä. Sen jälkeen naista lyötiin kasvoihin mitään sanomatta.

Hetken kuluttua uhriksi valikoitui penkillä istunut noin 50-vuotias nainen. Häneltäkin kysyttiin, oletko suomalainen. Myöntävän vastauksen jälkeen naista potkaistiin jalkaan.

Kolmas uhri oli noin 75-vuotias mies. Häntä puolestaan lyötiin kasvoihin ja potkaistiin kylkeen sen jälkeen, kun hän oli vastannut myöntävästi suomalaisuuskysymykseen. Mies kaatui hyökkäyksen voimasta maahan. Iltalehti

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (28 kommenttia)

Pekka Salo

Kysyttiinkö pahoinpidellyiltä oletteko suomalainen vai oletteko perussuomalainen?

Aki Mönkkönen

Eikö perussuomalainen ole sitten suomalainen?

Juhani Piironen

Kyseessä on rasistinen rikos. Jos suomalainen olisi tehnyt noin, niin tämä kirjoitus olisi jo karusellissa.

Tässä huomaa selvästi toimittajien rasistisuuden.

Rasismia kyllä sallitaan, kunhan se kohdistuu suomalaisiin.

Jouni Hölttä

Jos suomalainen lyö takaisin, niin rasismihuuto nousee. Ulkomaan rosvot saavat häärätä vapaasti, suvaisevaiston siunauksella.

On se niin suurta rikkautta!

keke keskinen

Eiköhän tässäkin syyllinen ole vain Suomi, kun ei ole onnistunut sopeuttamaan kyseisiä asukkaitaan(jos olivat maahanmuuttajia)
Häpeä Suomi!

Santtu Nurmi

Juuri näin. Ihan sama koskee Ruotsia, Saksaa, Ranskaa, Hollantia, Belgiaa, Englantia, Norjaa jne. Eivät vaan ole onnistuneet sopeuttamaan uusia tulijoita.

Käyttäjän MikaSaikkonen kuva
Mika Saikkonen

Eiköhän kohta tule uutinen, kuinka nämä uhrit olivatkin itseasiassa syypäitä itse omaan kohteluunsa, koska eivät esim. " 20-vuotias ei antanut miesten istua seuraansa"- " vanhus ei auttanut miehiä, koska pyysivät hieman avustusta":). enpä ihmettelisi vaikka kohta heitä epäsuorasti rivien välistä hieman syyllistetään:)

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Suomi on ilolla vastaanottanut kaikki mahdolliset hiipparit. Viherpolitiikka on karannut täysin käsistä ja siitä saa nyt maksaa jokainen suomalainen.

Mökillä ollessani sain kuulla, että venäläisten rosvokopla kiertää varastelemassa ja kuinka ollakaan - venäläisrekkarein varustettu auto kävi kääntymässä portilla.

mauno turpa

Ettekö te foobiset kiivastelijat - hei - ole - hei - jo - hei - tajunneet - hei- , että kasvoille sylkeminen - hei - on rakkauden osoitus?

Suutelussakin vain saliva lentää.

Ja että kevyt mukiloitseminen - hei - on vain tulinen halipulan osoitus?

Hei?

Santtu Nurmi
mauno turpa

Ja suomalainen päättäjä on keskimäärin valehteleva rupuinen kaksinaismoralistinen poppana.

Kari Perälä

Ehkä nyt kannattaa pitää tietyt faktat mielessä.

Suomalaiset taitavat olla maailman väkivaltaisin kansa, umpimielisin kansa. Meillä juodaan yli 12 litraa puhdasta alkoholia/hl/vuosi. Taitaapi olla yli 1oo putelia kossua. Meilla yli 1000 ihmistä tappaa itsensä vuodessa, kelan korvattavia psyykenlääkkeitä käytti jo vuonna 2008 yli 400 000 suomalaista, nyt luku lienee jo 700 000. Meillä Suomessa osataan lahjakkaasti heittää vaimo ja kersat hankeen juovuspäissään - yli 18 000 huostaanotettua lasta: tämäkin lienee ME väkilukuun suhteutettuna.Tarve olisi kai puolet suurempi!Esim Ruotsissa otetaan huostaan kymmenesosa Suomeen verrattuna.

Kaikki ulkomaalaiset keskimäärin, tulivatpa he sitten Afrikn sarvesta tai Ylä-Voltasta tai Vanatualta, he kaikki ratkovat mieluummin asiat keskustelemalla kuin kossuhuuruissa tappelemalla.

Meillä monella on pelko ja katkeruus esim. muslimeja kohtaan, kun he eivät muka kotoudu. Mitä on suomalainen kotoutus miehille: kaksi pulloa kosanderia, pesäpallomaila ja Mora-puukko, hirveä mekastus, akat ja kersat hankeen. Ja älytön möykkä, kun muslimit eivät kotoudu ryyppäämään.

Marko Huttunen

Faktat mielessä, ja seuraava lause alkaa "Suomalaiset taitavat olla.." :)
Heh, tuo on juuri malliesimerkki siitä mistä tämä blogikirjoitus paljolti kertoo.
Minä en ole hirveää eroa huomannut esim suomalaisen ja ruotsalaisen alkoholinkäytön välillä. Syrjemmillä seuduilla Ruotsissa kossun korvaa pontikka, joka on pakattu kuluttajaystävälliseen 4 litran lasinpesunestepönttöön. Tämä vähittäismyyntipakkaus porukalla nieluun, sitten Hi-Luxilla tai Kingcabilla kumit ulvoen kylille. Jämtlantilainen viikonloppu kansankodissa. Pontikan ne osaa kyllä keittää. Maaseutu elää perinteistä, o samma på svenska.

Käyttäjän MickaellaHeinonen kuva
Mickaella Heinonen

"Suomalaiset taitavat olla maailman väkivaltaisin kansa, umpimielisin kansa."

Tämähän ei pidä ollenkaan paikkaansa, Suomi on tilastojen mukaan maailman kymmenen rauhallisimman maan joukossa, ja varmasti yksi suvaitsevimmista. Vaikka Kari selvästikin muodostaa mielipiteensä Suomessa asumisen ja satunnaisten Tukholman reissujensa pohjalta, voisi kirjoituksiin ottaa mukaan edes jonkinlaista realismia ja ymmärtää että maailmassa on muitakin maita kuin Suomi ja Ruotsi.

Vasili Kirillov

Näyttää siltä että Perälältä on aamulääkkeiden lisäksi jäänyt myös iltälääkkeet ottamatta, jo pitemmältä aikaa

Käyttäjän JussiSaarelainen1 kuva
Jussi Saarelainen

Persujen logiikalla tämä ei ole rasismia vaan suomalaiskriittisyyttä.

Käyttäjän MickaellaHeinonen kuva
Mickaella Heinonen

"Persujen logiikalla tämä ei ole rasismia vaan suomalaiskriittisyyttä."

Olet siis idiootti?

Irmeli Koivuhalko-Pyjama

Uskomatonta, että persuvihansa sekoittamat ihmiset vielä suosittelevat tuota Saarelaisen kommenttia.

Eli väkivaltainen syyttömien sivullisten pahoinpitely on sama asia kuin vastustaa humanitääristä maahanmuuttoa?! Voitit juuri virtuaalisen mitalin palstan typerimmästä kommentista ja suosittelijat saavat papukaijamerkit päälle. Mikä teitä vaivaa oikeasti, voiko viha sekoittaa noin pään?

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Kyse voi olla siitä, että kaksikko on saanut Suomen viranomaisilta jonkun ikävän päätöksen, kuten turvapaikana eväämisen tai karkoituspäätöksen, ja sitten ollaan pettyneitä ja turhautuneita. Kun ei voida kostaa itse väärän päätöksen tehneelle virkamiehielle, niin "pistetään sitten joku suomalainen kärsimään".

Sari Masku

Tällaisia epätoivoisia tekoja tapahtuu juurikin siksi, että emme ole saaneet rasismia kitketyksi yhteiskunnastamme.

En puolestele tekoja, mutta ymmärrän turhautumisen joka saattaa maahanmuuttajia kohdata, kun joka puolella kohdellaan toisen luokan kansalaisena ja avointa rasismia joutuu kohtaamaan päivittäin.

Tällaistenkin tekojen ennaltatehkäisemiseksi on otettava kova linja rasismia kohtaan ja äärioikeiston vaara on myös otettava tosissaan.

Irmeli Koivuhalko-Pyjama

Tällaisia rasistisia tekoja suomalaisia kohtaan tapahtuu juurikin siksi, että kaltaisesi ihmiset estävät järkevän keskustelun. Ulkomaalaisia pitäisi kohdella tasavertaisina ihmisinä, eikä apua tarvivina hyysättävinä pelinappuloina.

keke keskinen

Olipas älyvapaa kommentti kaikin puolin.
Sari on siis sitä mieltä, että syyllinen tässäkin tapauksessa oli jokin muu, kuin se joka suoritti pahoinpitelyn?
Itse elän vahvasti siinä uskossa, että nämä Sari Maskut ovat vain trolleja.
Pelimme alkaa olemaan aikalailla mennyt, jos joku on ihan tosissaan tuota mieltä.

Samuli Mikkola

Pukeutukaa nyt vielä säkkiin ja ripotelkaa tuhkaa päällenne. Toisaalta on mielenkiintoista, että perussuomalaisetkin kyllä tunnistavat rasismin silloin kun se sopii omaan agendaan vai mukaillaanko kuitenkin edustaja Hirvisaarta:

Jos ulkkis antaa perunanenälle kuonoon, se ei ole välttämättä rasismia vaan kollien ikiaikaista umpiluukulttuuria. Ja jos kyseessä on jälleen ollut esimerkiksi tyypillinen naistenahdistelutapaus, ehkä perunanenä sietikin saada läksytyksen?

Irmeli Koivuhalko-Pyjama

Niin, kumpi nyt on pahempi? Suomenruotsalainen saa uhkauksen vai kolme fyysistä rasistista pahoinpitelyä?

Kummasta järjestetään marsseja ja kummasta jauhetaan päiväkausia mediassa?

Allu Hukka

Olikin vain ajan kysymys, milloin tämä tapahtuu eli suomalainen saa kokea sen, mitä maahanmuuttajat joutuvat kokemaan toistuvasti. Joutua viattomana sivullisena satunnaisen väkivallan uhriksi siksi, että joku toinen oman kansan edustaja on ensin jostain syystä ärsyttänyt tämän toisen osapuolen väkivallan tasolle asti. Nyt ei ole suomalaisilla rasisteilla varaa valittaa, vaan on peiliin katsomisen paikka. Väkivalta johtaa vain väkivaltaan, puolin ja toisin. Syytön heittäköön ensimmäisen kiven.

Irmeli Koivuhalko-Pyjama

Ahaa, eli mielestäsi on oikeutettua että syytöntä naista ja vanhusta pahoinpidellään kun olet jostain kuullut että suomalainen on rasisti? Ei herran jumala. Monikohan raiskaustapaus Helsingistä olisi luokiteltu rasismiksi, mikäli etnisyydet olisivat olleet käänteiset..

Mielestäni kaltaisesi kommentit vain lisäävät vastakkainasettelua, koska lähes itsekin menetän hermoni väkivaltaisten naistenhakkaaja rasistien puolustelusta.

Allu Hukka

En puolusta ketään eikä tilanne mielestäni ole millään tavalla hyvä. En vain ole yllättynyt, että näin tapahtui, koska ilmassa on niin paljon vihaa ja katkeruutta. Se pitää saada loppumaan, puolin ja toisin, kuten jo kirjoitin. Fiksumpi osapuoli ottakoon ohjat käsiinsä, että näin käy ennen kuin tilanne pahenee entisestään.

Toimituksen poiminnat