Harri Lehtimäki Suomalaisen elämäntavan puolestapuhuja!

Onko Tukholman mellakat mahdollisia Suomessakin?

  • Mitä saa milläkin rahalla?
    Mitä saa milläkin rahalla?

Viikon uutisaihe on eittämättä Tukholman mellakat. Siellähän "syrjäytyneet nuoret" ovat mellakoineet rikollisen vanhemman miehen ampumistapauksen johdosta. Ampujina olivat poliisit, jotka tekivät työtänsä, johon valitettavasti osuu joskus pakkotoimena rikollisen ampumista, jos tämä ei suostu pudottamaan asettaan ja luopumaan väkivallasta. Näitä vaan sattuu, jos rikolliset eivät usko poliisin käskytystä. Tästä suivaantuneina, "syrjäytyneet nuoret" ottivat sitten "tilan haltuun" ja alkoivat rettelöinnin. Seurauksena jo viidettä päivää kestäneet autojen poltot ja liikkeiden tuhoamiset.

Suomessakin, ihan aamutv:tä myöten on voivoteltu, kuinka "syrjäytyneet nuoret"  nyt näin ovat tuommoisille teille lähteneet. Samaan hengenvetoon on sitten kaikki pantu yhteiskunnan syyksi ja koska rassismi. Valkoinen heteromies on kaiken alku ja juuri, koska näin on pakko olla!

Kuinka ollakaan, päämekkaloitsijaksi paljastui median otsikoiden mukaan suomalainen. Ja poliisin ampuma uhrikin oli suomalaisen naisen kanssa naimisissa. Siis voimme vetää tästä johtopäätöksen, että koko jupakka onkin ilmeisesti suomalaisten vika. Ja koska rasistinen kansakunta olemme, olemme siis saattaneet poloisen uussuomalaiseksi paljastuneen nuorukaisen tuolle tielle. "Minun vika!", toteaa Mika Räinä Ruonansuun sketsiohjelmassakin, "Minun suomalaisen vika".

"Myös Suomen Somaliliiton puheenjohtaja Arshe Said uskoo, että Tukholman Husbyn kaltaiset mellakat voivat olla tulevaisuudessa mahdollisia myös Suomen maahanmuuttajavaltaisilla alueilla, jos maahanmuuttajien syrjäytymistä ei pysäytetä."

Siis pidätetty päämellakoitsija "suomalainen" onkin etniseltä taustaltaan somali, vaikka omaakin Suomen kansalaisuuden. Minun mielestäni hän ei ei ole suomalainen, vaan somali. Siksi on vähintäänkin epäilyttävää leimata suomalaisia mellakoitsijoiksi, kun tekijä onkin paljastunut somalitaustaiseksi! Kenen etuja tällainen suomalaisten leimaaminen palvelee? Minun tuntemani suomalaiset ovat rehtejä ja rehellisiä veronmaksajia ja tällainen leimaaminen rettelöijiksi lähinnä loukkaa etnisiä suomalaisia!


"Kysymys tietenkin kuuluu, voisiko vastaavaa tapahtua myös Suomessa vaikka meillä juuri nyt onkin rauhallista. Vastaus on: kyllä voi", Paatero sanoi. Poliisiylijohtaja sanoo, että suurin syy tällaisten turvallisuusuhkien ilmenemiseen on syrjäytyminen. Paatero sanoo, että vaikka tärkeintä on nyt syrjäytymisen torjuminen, on poliisin varauduttava myös pahimman varalle.

Paaterokin nostaa mellakoinnin syyksi "syrjäytymisen", vaikka todellinen syy on jossain ihan muussa.  "Syrjäytyminen" on tämän maahanmuuttoklusterin oppima sanonta suomalaisilta maahanmuutosta toimeentulonsa ansaitsevalta virkamiehistöltä, joka ei halua, että maahanmuuttoa kolmansista maista rajoitettaisiin millään lailla, sillä sehän kävisi heidän bisneksensä päälle! Suurin syy tähän "syrjäytymiseen" on maahanmuuttajat suurimmilta osin aivan itse. Heillä ei ole minkäänlaista aikomusta tai halua integroitua yhteiskuntaan, koskapa hyvät, siis paremmat tulot ja olot, kuin kantaväestöllä, on saatavilla helpostikin. Vaatimuksia yhteiskuntaa ja veronmaksajia kohtaan on kyllä sitten senkin edestä. Uhriutumisensa on toki virkamiehistöltä opittua.

Vielä ei ole myöhäistä, lopettaa tätä jo Ruotsissakin ongelmia aiheuttanutta järjettömyyttä. On vain otettava lusikka kauniiseen käteen ja lopetettava tuo maahanmuuttajien puusilmäinen ihannointi, muka kulttuurin- ja perimänrikastuttamisen varjolla, ja palattava normaaliin suomalaiseen yhteiskuntajärjestykseen!

 
Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Pekka Salo

"Onko Tukholman mellakat mahdollisia Suomessakin?"

Ei mahdollista, vaan varmaa ja yllättävän nopeasti. Esimerkeistä otetaan opiksi Suomessaakin.

Turun Varissuolla ja Helsingin Vuosaaressa mm on syytä harkita jo nyt missä pitää autoaan.

Toimituksen poiminnat