Harri Lehtimäki Suomalaisen elämäntavan puolestapuhuja!

Demarit ne jaksaa nysvätä!

  • Nysvääjädemari
    Nysvääjädemari

Miapetra Kumpula-Natri, eduskunnan Suuren Valiokunnan puheenjohtaja, jaksaa sitten tyypilliseen demarityyliin nysvätä. "V***u että ne jaksaa nysvätä", tuli kommentteja tämän uutisen julkaistua Facebookissa. Mitä ihmettä te Demarit oikein meinaatte? Me olemme aikuisia ihmisiä, kyllä me tiedämme tupakan vaarat! Koska aiotte ottaa möyhön vaarat esille? Ai niin, eihän se käy, koska itse käytätte sitä! Ja tuo teidän holhoamisenne ei auta yhtään lapsia!

Mahdollisesti askeihin voi esimerkiksi kirjoittaa, että ”tämä on Marlboroa” tai ”tämä on Belmontia”, mutta ei brändin omalla fontilla, Suuren valiokunnan puheenjohtaja Miapetra Kumpula-Natri (sd.) sanoo Uudelle Suomelle.

Tämä on käsittämätöntä holhousta. Demarien taholta tyypillistä ihmisten vainoamista. Eikö teistä demareista kukaan ole koskaan kuullut ihmisten omasta päätäntävallasta? Miksi Te haluatte kahlita ja hallita kansalaisia?

 Tupakka on vaarallista, mutta sen polttamisen rajoitukseen ei tarvita demarien mielipidettä, eikä holhousta. Ihminen itse on se taho, joka päättää, eikä demari!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Harri Rautiainen

Samaa mieltä. Kun aikuisten ihmisten päätösvaltaa omasta itsestään lähdetään säätelemään lainsäädännöllä, niin sillä tiellä ei ole loppua. Darwin Awards kunniaan.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Lehtimäki, selvitä ensin itsellesi, mitkä on tupakoinnista johtuvien sairauksien kustannukset yhteiskunnalle, siis meille veronmaksajille, ehkä puhuisit hieman pienemmällä suulla. En kannata holhousta, mutta joku vastuu ihmisellä itselläkin pitää olla. Lehtimäki, sopiiko sinulle, jos sairastut tupakoinnista johtuvaan sairaukseen, maksat kaikki hoidot omasta pussistasi, etkä käytä julkisia siraalapalveluita.

Elias Paatos

Eläminen on ikävän kallista. Vanhentuminen se vasta kallsita onkin. Ainoa oikea tapa on pistää nappi otsaan jokaiselle yksilölle joka ei tuota kaikilla ajanhetkillä absoluuttista plussaa yhteiseen kirstuun.

Harri Lehtimäki

Tupakoitsija on maksanut veroissaan jo moninkertaisesti yhteiskunnalle mahdollisesti aiheuttamansa kustannukset.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Täsmälleen näin. Jos siihen lisää vielä autoilun ja alkoholin-juonnin on taviskansalainen näiden veroissa maksanut letkut ittelleen sairaalaan 30 vuodeksi. Jo etukäteen!

Pinja Mänty

Kaikki alkoholi tiskin alle piiloon. Siihen kippaa yhtä monta, jos ei enemmän ihmisiä, kuin tupakan polttoonkin.
Rasvat myös pois näkösältä. Suomalaisetkin ovat jo aivan liian ylipainoisia.
Sokeria on jo verotettu, mutta vois sen heittää kokonaan pois Euroopasta. Leivän vois kanssa kieltää, hitaasti tappavaa myrkkyä on, sanoi mummo vainaa, ja on vainaa.
Teini tyttöni sanoi suomesta, että täällä ei saa edes rauhassa syrjääntyä.

Pekka Salo

Harri Lehtimäki:

Voisitko kertoa minulle mitä tuo "holhous" on sinun mielestäsi? Missä kaikessa yhteiskuntamme "holhoaa" sinua? "Holhotaanko" muita myös joissakin muissa asioissa? "Holhoavatko" muutkin kuin demarit? Millä tavoin suomenruotsalaiset, kokoomuslaiset, kepulaiset, vihreät, kristillisdemokraatit ja vasemmistoliittolaiset "holhoavat" sinua? Entä koetko, että vasenryhmäläiset, jotka erotettiin vasemmistoliiton eduskuntaryhmästä "holhoavat" sinua?

Pinja Mänty: Kirjoituksesi on tavanomaista jatkoa jollekin esitykselle, mutta itsessään aivan höpöä. Sinun mielestäsi ei varmaankaan saa tehdä mitään, koska kaikkea ei tehdä silloin. No mielipiteensä kullakin.

Harri Lehtimäki

Suomessa on kautta aikain ollut hyvin yksilövastainen ilmapiiri. Täällä pitäisi kaikki suorittaa vain yhteisön kannalta, ei koskaan yksilön. Yksilönvapaus on kovin subjektiivinen käsite Suomessa. Jotkut tahot haluavat kaikessa holhota yksilöä, kuin jotain vähä-älyistä, tai pikkulasta. Demarit, mutta myös muut puolueet, jotka ovat vallankahvassa, asettavat aina vain yhä uusia rajoituksia yksilölle. Kaikki on kontrolloitua, kuin jossain Orwellin "Vuonna 1984" -romaanissa. Kyllä minä koen, että meitä holhotaan liikaa.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

"sen polttamisen rajoitukseen ei tarvita demarien mielipidettä, eikä holhousta. Ihminen itse on se taho, joka päättää, eikä demari!"

Eipä olisi tarvittu sinunkaan mielipidettäsi.
Tupakka, avauksessa ei ollut varsinainen asia, vaan demarikammo.

No, sanotaan nyt sekin, että tupakka on rankasti verotettua, ja jokainen sairastuva tupakoitsija on maksanut yhteiskunnalle sairastumisensa hinnan.

Lisäksi tupakoitsija kuolee nuorempana, joten eläkekuluja säästyy valtavia summia.

...Kyllä jämpti on niin...

Harri Lehtimäki

Tyry se vaan jaksaa jatkaa. Tyryn mielestä siis minä en saa sanoa mitään, koska olen tunnustautunut perussuomalaiseksi. Haluat siis kieltää sananvapauden meiltä persuilta? Ei mitenkään yllättävää vasurilta. Kaikki muut mielipiteet ovat kiellettyjä, paitsi vasureiden.

Toimituksen poiminnat