Harri Lehtimäki Suomalaisen elämäntavan puolestapuhuja!

Vihreät ja pääministeri vähättelevät Hautalan veropetosta!

 • Anna Kontula
  Anna Kontula
 • Heidi Hautala
  Heidi Hautala
 • Pääministeri Katainen
  Pääministeri Katainen
 • Vihreiden puheenjohtaja Niinistö
  Vihreiden puheenjohtaja Niinistö

On käsittämätöntä, että Vihreän puolueen puheenjohtaja Ville Niinistö, sekä itse pääministeri Jyrki Katainen vähättelevät Hautalan törkeätä veropetosta. Se antaa vain selkeän käsityksen siitä, että hallitus pääministerin suulla siunaa veropetokset!

Nyt hyväksyjien mukaan on liittynyt vasemmistoliittokin, sillä puolueen pääpuhuja, Anna Kontula, on antanut seuraavan kommentin lehdille: "– Jos yhteiskunnassa ei ole lainkaan epävirallista taloutta, se on fasistinen yhteiskunta." Siis tämä on vasemmiston vastaus vihreiden hyminään.  Kertoo paljon tuon viiteryhmän ajatusmaailmasta. Samaan aikaan moni perhe taistelee saadakseen maksettua määrätyt lisäverot. Ja nämä puolueet hyväksyvät huijauksen, jota ei tavallinen suomalainen pientuloinen perhe voi hyödyntää.

Tässä tilanteessa ei ole muita vaihtoehtoja, kuin hallituksen ero. Jos hallitus kannattaa veronkiertoa, on se väistämätön seuraus! Aivan käsittämätöntä!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Joachim Seetaucher

"Jos yhteiskunnassa ei ole lainkaan epävirallista taloutta, se on fasistinen yhteiskunta."

Mahtavan viisas katsantokanta vasemmistoliittolaiselta! Olen nimittäin oikeistolaisena aivan samaa mieltä.

Hautala ja hänen "törkeät" veropetoksensa ...

Harri Lehtimäki

Kuka olet oikeasti, "Joachim Seetaucher"? Vihreän Puolueen pääagitaattori? Tämä sama nimimerkki on kommentoinut väheksyvästi jokaista aiheeseen liittyvää blogausta. Ei kuvaa, ei tietoa. "Jouko Kuikka"? (suomennettuna)

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Ja Siikala...
Ja onhan Vasemmistoliiton kansanedustajan kommentti veronkieron "sallittavuudesta" aivan absurdi.
Samaan aikaan kyseinen puolue ajaa kansalaispalkkaa joka pitäisi kustantaa verovaroilla ja samaan aikaan joku "suosittelee" veronkiertoa...

Lasse Laaksonen

Asiallisesti ottaen Hautala on yrittäjä ja menestynyt. Hän tietää, miten ja mitkä maksut on maksettava. Tai jos hän tietääkin jotain muuta...

Kalle Virtanen

Jotain suhteellisuutta näihin kommentteihin. Suomessa on kurjuutta, työttömyyttä, hyväveliverkosto ja systeemit ei enää toimi. Siinä on nykypoliitikkjen rikos, josta pitäisi alkaa antamaan tuomioita.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Ja hyväsisko verkosto...
Kunhan sisko on maahanmuuttaja!

Harri Lehtimäki

Tämä vihreiden kannanotto on tähänastisista paras: http://jukkav.puheenvuoro.uusisuomi.fi/135425-mini... Nyt siis naisviha voittaa veropetoksen!

Käyttäjän ekqvist kuva
Marko Ekqvist

Harri, kevät on uudistusten aikaa, joten hallitus vaihtoon vaan. Olen tässä ihmetellytkin millon saadaan tämä teolllisuuden alasajo loppumaan. Oisko nyt oikea sauma? Lentäjillä on nollatoleranssi niin miksei ministereilläkin?

Pekka Salo

Hautala on meppinä tahi ministerinä tekonsa tehnyt. Ihan sama minä. Hän etsi taloudellista hyötyä itselleen. Vähäistä tietenkin hänen palkoillaan, mutta ihan sama. Hautala on syyllistynyt lainvastaiseen toimintaan eli kaiketi voidaan sanoa rikokseen.

Tuo viite #12 Jukka Väisäsen blogiin johti todella, miten sen nyt ilmaisisi, yksinkertaisen(?) ihmisen mielipiteeseen. Kaiken huippuna oli, että kyse Hautalasta olisi naisvihamielisyyttä. Jo vain. Jo vain. Mikäli ko Hautala olisi ollut mies, häntä olisi lyöty todella kuin vierasta sikaa ja kovaa.

Harri Lehtimäki

Tähän Hautala-keissiin näyttää liittyvän myös muuta hämäräbisnestä. kuten ihmiskauppaa ja laitonta maahanavustamista. Kokolailla hämärä ministeri meillä! http://suomitanaan.blogspot.com/2013/03/totuus-hei...

Näistä kuvioista tulee mieleen entisen ministerin, Anni Sinnemäen sotkeutumiset terrorismiin miesystävänsä kautta. Nuo Vihreät alkavat olla vaaraksi Suomelle.

j.olavi heikkinen

anna kontula ei nyt anna sen kummemmin tukea hautalalle, sillä tuo kontulalta lainattu lause on peräisin parin vuoden takaisesta blogimerkinnästä. ja varsin hienosti lausuttu, sillä fasistinen kyttäyskulttuurihan siitä on seurauksena, jos yhteiskunnassa ei lainkaan hyväksyttäisi epävirallisuutta.

ministeri hautalan eroilmoitusta voi silti hyvällä syyllä odotella lähipäivinä.

Käyttäjän jormaalho kuva
Jorma Alho

Kyllä löytyy kekseliäitä asianajajia silloin, kun rikosta puolustetaan julkisesti.
Aina pääministeriä myöten puolustellaan tapahtumaa ja samalla väheksytään perustuslain lauselmaa ministerikelpoisuudesta.
Onko koko hallitus kelvoton ministereiksi?
Nauttiiko hallitus kansalaisten luottamusta?

Joachim Seetaucher

On positiivista, että hallituksella on suhteellisuudentajua, kun se lynkkavalta "peruskansalta" näyttää puuttuvan. Mutta suomalaisethan ovat tunnetusti orjan lailla lakeja ja pykäliä tulkitsevia ja noudattavia. Kun komppanian päällikkö metsäkeikalla astelee räiskäleitä paistavan alokasporukan luokse kysyen "miltäs lätyt maistuvat", niin alokasporukka singahtaa seisomaan asentoon niin, että pannu ja taikina lentävät pusikkoon, kun he lausuvat "hyvältä, herra majuri". Kreikkalainen sotilas jatkaa lätyn paistoa ja vastaa polvillaan saman normaalilla äänellä. Suomalainen noudattaa nääs ohjeita.

Toimituksen poiminnat