Harri Lehtimäki Suomalaisen elämäntavan puolestapuhuja!

Eurouskovaiset paniikissa - Italia irtautuu EU:sta

  • Urpilainen rukoilee EU:n korkeimpia voimia?
    Urpilainen rukoilee EU:n korkeimpia voimia?

Paniikki on iskenyt, Italian parlamenttivaalien myötä. On jopa väläytelty uusintavaaleja, koska kansa ei tapunut eurokraattien uhkailuun, vaan äänesti demokratian pelisääntöjen mukaisesti. Yhtäkaikki, kansa on Italiassakin antanut tulosvaroituksen eurouskovaisille, sitä saa, mitä tilaa.

Viimeksi näin täpärällä oli muutama viikko sitten, kun Britannia uhkasi eroavansa Eu:sta. Plöröt meinasi päästä housuun Suomenkin eliitillä: "Kuis meidän sitten käy, kun ei saadakaan enää avustaa köyhää saarivaltiota?"

Täällä US:kin blogeissa on tänään tultu esille kiihkoisimpien eurouskiksien kirjoituksissa ja toivottu vetoapua mm. Turkin jäsenyydestä. Turkin jäsenyys kun olisi viimeinen niitti liittovaltiokehitykselle. Sitähän toivovat mm. Saksa ja Ranska, jotta saisivat yhden maan lisää kupattavakseen huonosti hoidetun taloutensa turvaksi. Turkki on suuri maa, jossa on rahaa, vaikka köyhiäkin on paljon. Mutta kun köyhiäkin on riittävästi, kokonaispotti on tarpeeksi suuri, jotta se kannattaa liittää eurokonkurssiin, jolloin velatkin muuttuvat saataviksi, ainakin Saksan ja Ranskan pankeille.

Italiassa otettiin siis askel Unionin ja/tai euron kaatamiseen. Muutaman viikon päästä olemme viisaampia, pakotettiinko Italian kansa alistumaan tämän pyramidipelin jatkovaatimuksiin. Italia on rutkasti velkaa EU:lle, joten sen kannalta olisi enemmän hyötyä sanoutua irti tuosta uskonnosta, jota talousunioniksikin kutsutaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Pentti Järvi

Selvästi yli puolet äänestäjistä sanoi selkeän EI:n vyönkiristyksille ja leikkauksille, samoille asioille espanjalaiset ja kreikkalaisetkin osoittavat mieltään kaduilla.

Parempi olisi noiden maiden irtautua eurosta + muutama muukin maa...

Hannu A Virtanen

Mediaharhautus on täydellinen:

Suomen kansan tulisi liittyä yhteen ja lopettaa keskinäinen kinastelu, nahistelu ja vastakkainasettelu, meidän kaikkien yhteinen vihollisemme on rahamaailman eliitti juoksupoikineen, joita poliitikoiksi kutsutaan.

..... Suvaitsevaiset vastaan persut, vasemmisto vastaan oikeisto, persut vs. kokoomus, feministit vs. sovinistit, homot, lesbot, mannet, saamelaiset, turkulaiset, rantaruotsalaiset, jne jne .

Tiedotusvälineet vääristelevät maailmaakuvaamme propagandalla, jotta olisimme toistemme kurkuissa ja että meillä olisi mahdollisimman paljon näkemyseroja, jotta me emme yhdistyisi vallassa olevia korruptoituneita rikollisia ja rosvopankkiireita vastaan.

Eero Tillanen

Toivotaan hartaasti, että tämä on EU:n ja sionistihuijareiden pyramidikusetuksen lopun alku. Italia saattaa hyvässä lykyssä tehdä islannit/argentiinat, pistää pankit nurin ja sanoa huijareille: "Emme maksa!" Mikäli näin käy, niin Suomen kannattaa ottaa oppia ja toimia samoin. Lisäksi Kataisen hallitus on saatava vastuuseen valheistaan ja petoksistaan. Tässä ei riitä pelkkä poliittinen vastuu, vaan valtakunnanoikeuteen nuo huijarit pitää laittaa.

Olli Pusa

Mistä lähtien vaaleilla on ollut merkitystä EU:n toiminnassa? Väärä vaalituloshan merkitsee vain pientä viivytystä. Uusia vaaleja niin kauan, kunnes saadaan haluttu tulos.

Käyttäjän mattiuuk kuva
Matti Uusi-Kokko

Eurostoliitto ei toimi muutamasta yksinkertaisesta perussyystä johtuen: ei vaadita tarpeeksi jäsenmailta, tuetaan liikaa heikkoja maita ja muutenkin hyväksytään kaikki mätävaltiotkin mukaan, vaikkeivat täyttäisi vaatimuksia.

Samasta syystä Suomen valtio ajautuu pikkuhiljaa syvempään kuoppaan, jos muutosta ei saada aikaan.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Ei Italiaa mihinkään lasketa. Eeuusta!

Kasataan Montin johtama virkamieshallitus ja pidedään vuoden sisällä uudet vaalit. EU ja demokratia eivät kuulu yhteen!

Voihan se olla, että Italian korot nousevat ja maa pyytää apua EU: lta. Mutta onhan sillä nyt EVM, jossa määräenemmistön päätös riittää. Ja Suomi saa pyynnön lähettää sinne 11.3 MRD euroa, per 7 päivää!

Voi meitä saatanan tunareita!

Toimituksen poiminnat